Joulupaastokeräyksellä kirkkaampi tulevaisuus lapsille

Tämän vuoden joulupaastokeräyksellä Filantropia tukee lapsia ja perheitä Itä-Afrikassa ja kriisialueilla.

 DSC9067pYhä useampi siviili joutuu nykyään konfliktin uhriksi – suurin osa heistä on naisia ja lapsia. Sotien ja epävakaiden olojen seurauksena lapset joutuvat eroon vanhemmistaan, heitä pakotetaan lapsisotilaiksi tai he joutuvat ihmiskaupan ja väkivallan uhreiksi. Konfliktit estävät lasten koulunkäynnin ja vievät heiltä tulevaisuuden.

Itäisessä Afrikassa köyhyys vaikuttaa lasten päivittäiseen elämään. Perheen aikaa kuluu paljon perustarpeista huolehtimiseen, puhtaan veden hakuun ja ruuan haalimiseen. Koulussa jaksaisi paremmin, jos vedenhakumatkat lyhenisivät ja vanhemmat pystyisivät valmistamaan ravitsevaa ruokaa kotona useammin kuin kerran kerran päivässä.

Filantropian työn kautta osallistut naisten työllistämiseen, lasten hyvinvoinnin parantamiseen ja nuorten elämäntaitojen kehittämiseen Keniassa ja Etiopiassa. Pakolaisuuteen joutuneita avustetaan Syyriassa ja Kreikan saarilla.&nbsp Joulupaastokeräys alkaa&nbsp 15.11. ja päättyy 31.12.2016.

&nbsp

Filantropian keräystili:

IBAN FI53 5480 0520 0233 08

Joulupaastokeräyksen viite: 12548

Filantropia ry on saanut Poliisihallitukselta rahankeräysluvan (POL-2015-11267), joka on voimassa 4.1.2016-31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään Filantropian kansainvälisiin diakonia-, lähetys- ja kehitysyhteistyöhankkeisiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top