Filantropia hakee osa-aikaista viestintäkoordinaattoria

Ortodoksisen kirkon kansainvälinen diakonia ja lähetystyö Filantropia ry hakee osa-aikaista viestintäkoordinaattoria opintovapaan ajaksi 1.1.–31.12.2017.
Työtehtäviin kuuluvat muun muassa järjestön viestinnän koordinointi ja toteutus, vaikuttamistyön ja varainhankinnan kampanjat sekä toimistotyöt. Hakijalta toivomme viestintäalan koulutusta ja työkokemusta. Työssä tarvitaan ortodoksisen kirkon ja järjestöalan tuntemusta, sosiaalisia taitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti pienessä työyhteisössä. Eduksi katsotaan kielitaito ja kehitysmaatuntemus.
Tehtävä sijoittuu ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaisesti vaativuusryhmään 3. Työaika on 60 prosenttia, jota vastaava peruspalkka on 1 450,40 euroa kuukaudessa. Työtehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.
Hakemukset ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 20.11.2016 klo 23:59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen filantropia(at)ort.fi. Työtodistukset pyydetään tarvittaessa. Haastattelut pidetään marras-joulukuussa ja valinta tehdään hallituksen kokouksessa 19.12.2016. Lisätietoja antaa Filantropian toiminnanjohtaja Riina Nguyen, filantropia(at)ort.fi, 044 336 7064.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top