Kiitosakatistos on laulettu levylle

Filantropia julkaisi ortodoksisten kirkkopäivien yhteydessä cd-levylle lauletun kiitosakatistoksen. Ajatus levyn tuottamisesta syntyi yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa. Levyä voi tilata Filantropian toimistolta tai ostaa seurakuntavierailujen ja muiden tapahtumien yhteydessä (tilaustiedot lopussa).

Kiitosakatistoksen lauloivat levylle Johannes Teologin Laulajat johtajanaan&nbsp Petri Nykänen. Kuoron laulajat ovat pääasiallisesti ortodoksisen kirkkomusiikin opiskelijoita Itä-Suomen yliopistossa Joensuussa. Levyllä laulavat&nbsp Maria Mentu,&nbsp Darja Potkonen,&nbsp Larissa Qvintus,&nbsp Valeria Ratilainen,&nbsp Anne-Mari Rautamäki,&nbsp Annamari Muikku,&nbsp Karl-Henrik Wahlfors,&nbsp Reijo Kinnunen ja&nbsp Andreas Salminen. Papin osuudet lukee pastori&nbsp Mikko Sidoroff.

Kiitosakatistoksen sanoituksena on käytetty Lintulan luostarin nunna&nbsp Ksenian laatimaa käännöstä. Levyn yhteydessä myydään myös luostarin julkaisemaa kiitosakatistosvihkosta, josta tuo käännös löytyy.

Vapaaehtoisuus näkyi paitsi laulajien panoksessa myös äänityspuolella, josta vastasi&nbsp Harri Ahponen ja Outokummun PKKY ammattiopiston äänituotannon opiskelijat. Akatistos äänitettiin Taipaleen ortodoksisessa seurakunnassa Viinijärven kirkossa.

Levyn tekemistä ovat lisäksi tukeneet Karjalan Sivistysseura ry ja Ortodoksisen kulttuurin säätiö.

Kiitosakatistoslevyn voi tilata lähettämällä yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti/puhelinnumero) ja tilausmäärän sähköpostilla osoitteeseen filantropia(at)ort.fi tai tekstiviestillä numeroon 044 336 7064. Lisätietoja saa em. sähköpostiosoitteesta ja puhelinnumerosta. Mainitsethan tilatessasi yhteystietosi ja haluamasi levyjen kappalemäärän.

Levyn hinta on 20 euroa. Toimituskulut lisätään laskun loppusummaan.&nbsp Kiitosakatistoksen tekstivihkoa myy Lintulan luostari.

Tekstiä päivitetty 29.8.2017

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top