Aika puhua -lähetykset jatkuvat kerran kuussa

Filantropia jatkaa syksyllä aloitettuja verkkolähetyksiä ja tuo keskusteluun ajankohtaisia ja ajattomia aiheita kerran kuussa.

Kevään ensimmäiseen lähetykseen torstaina 18.2. klo 10-11:30 saamme vieraaksi Oulun metropoliitta Elian. Lähetyksen teema polveilee suuren paaston alkaessa lähellä ja kaukana asuvan lähimmäisen palvelemisessa.

Torstaina 11.3. klo 10-11:30 pidettävän toisen lähetyksen teema nousee Maailman elämä edestä -asiakirjan luvusta neljä (IV), joka pureutuu köyhyyden, varallisuuden ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden kysymyksiin.

Kevään ja alkukesän lähetyspäivät ovat 15.4., 6.5 ja 3.6. Lähetysaika on sama 10-11:30 ja viikonpäivä torstai. Heinäkuussa pidetään ajattelutauko ja verkkolähetykset jatkuvat elokuusta jouluun asti.

Lähetyksiin osallistutaan zoom-alustalla, jossa voi esittää kysymyksiä ja kommentteja keskustelupalstalla. Zoom-linkki julkaistaan Filantropian Facebook-sivun tapahtumassa ja tapahtumakalenterissa viikon sisällä ennen lähetystä.

Syksyn verkkolähetysten tekstitettyjä tallenteita voi käydä kuuntelemassa ja katsomassa Filantropian Youtube-kanavalla. Videoita julkaistaan sitä mukaa kuin tekstitykset valmistuvat. Katso viimeisin julkaistu video, jossa Teemu Toivonen ja Anna Hyvärinen keskustelevat ihmisoikeuksista ja kristityn vastuusta.

Verkkolähetysten toteuttamista tukee Agricola-opintokeskus.

Scroll to Top