Vapaaehtoisten voimin

Pyhiinvaeltajan lauluja -levy laulettiin vapaaehtoisten voimin

Pyhiinvaeltajan lauluja on kokoelma kansanmusiikkivaikutteisia ortodoksisia hengellisiä lauluja eri puolilta Eurooppaa. Ajatus levyn tekemiseen lähti vapaaehtoisilta. Laulut on valittu, laulettu, äänitetty ja miksattu vapaaehtoisten toimesta. Filantropian osuus tuottajana oli vastata masterointi-, painatus- ja grafiikkakuluista.

Levyllä esiintyvät Markus Hänninen, Ilona Lehmus, Valeria Ratilainen ja Maria Takala-Roszczenko. Äänityksen ja miksauksen toteutti Harri Ahponen. Levy valmistui 2019.

Pöytäpankki pystyyn tiistaiseuran ja lähetyspiirin tempauksilla

Filantropian ystävät ovat järjestäneet monenlaisia tapahtumia vuosien varrella. Myyjäisten villasukista ja karjalanpiirakoista, konserttien tuotoista, paastolounaista ja laskiaisriehoista on sysätty alkuun paljon hyvää.

Kevään 2020 suuren paaston julisteen kuvassa kenialaisen Nyerin ja Mount Kenyan hiippakunnan pöytäpankki on esimerkkinä siitä, miten vapaaehtoisten työ kantaa kauas. Äitiliiton osuuskuntapankki on käynnistetty Rovaniemen tiistaiseuran ja Joensuun lähetyspiirin tuella.

Kiitosakatistos -levy laulettiin vapaaehtoisten voimin

Kiitosakatistos ylistää Jumalan suuruutta luojana. Idea levyn tekemiseen tuli vapaaehtoisilta laulajilta Itä-Suomen yliopistosta Joensuusta. Johannes Teologin Laulajat kokoontuivat Viinijärven ortodoksiseen kirkkoon äänittämään kiitosakatistoksen.

Levyllä laulavat Maria Mentu, Darja Potkonen, Larissa Qvintus, Valeria Ratilainen, Anne-Mari Rautamäki, Annamari Muikku, Karl-Henrik Wahlfors, Reijo Kinnunen ja Andreas Salminen. Kuoroa johtaa Petri Nykänen. Äänityksen ja miksauksen järjesti Harri Ahponen. Filantropian vastuulla oli tuottaa levyn masterointi, painatus ja grafiikka.

Messuilla Filantropian riveissä

Aina silloin tällöin osallistumme messuille ja kerromme Filantropian työstä myös satunnaisille ohikulkijoille. Maailma kylässä -festivaaleilla Helsingissä ohikulkijoita on noin 80 000. Pitkinä messupäivinä tarvitsemme avuksi monta vapaaehtoista käsiparia.

Joku ostaa paperihelmet, toinen kysyy missäpäin Ugandaa meillä on hankkeita ja kolmas haluaisi tietää miten ortodoksiseen kirkkoon voisi liittyä. Tarvetta on niin hyvälle myyjälle kuin päivystävälle papillekin. Lähetystyötä voi tehdä myös messuteltalla.

Scroll to Top