Ilona Lehmus Filantropian puheenjohtajaksi

Filantropian vuosikokous valitsi hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Ilona Lehmuksen. Erityisesti kasvatus- ja diakoniatyön parissa työskennellyt Lehmus tekee tällä hetkellä kanttorin sijaisuutta Nurmeksessa. Samaan aikaan hän opiskelee työnohjaajaksi.

– Filantropian työ on aina kiinnostanut minua, mutta sopiva elämänvaihe tuli oikeastaan vasta nyt, kun en ole työkseni enää diakonian kanssa tekemisissä päivittäin. Myös vapaaehtoistyö sekä työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin kehittäminen ovat minulle tärkeitä, Ilona Lehmus kertoo.

Pastori Mikko Mentu toivotti Filantropian vuosikokoukseen osallistujat tervetulleeksi Mikkeliin.

Filantropian vuosikokous pidettiin 28.4. Mikkelissä, joka kuuluu Saimaan ortodoksiseen seurakuntaan. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat arkkipiispan hallinnollinen sihteeri Andreas Salminen Helsingistä, isännöitsijä Erna Suutari Jyväskylästä ja sosionomi Katja Vilponiemi Helsingistä.

Hallituksessa jatkavat sosionomi-opiskelija&nbsp Ira Matsi Oulusta, Valamon konservointilaitoksen johtaja Antti Narmala Helsingistä, pääsihteeri Raisa Lindroos&nbsp Järvenpäästä, kanttori Kirsi-Maria Hartikainen Helsingistä ja kirkkoherra Jonas Bergenstad Lahdesta.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Varvara Merras-Häyrynen ja tilintarkastajana jatkaa Risto Ekholm BDO:sta. Ennen henkilövalintoja vuosikokous oli hyväksynyt vuoden 2017 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan.

Filantropian kunniapuheenjohtaja on Helsingin ja koko Suomen arkkipiispa Leo.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top