Filantropian hallitus kokoontui strategiapäivään

Jokavuotinen alkusyksyn kokoontuminen on Filantropian työntekijöille ja hallituksen jäsenille mahdollisuus käydä läpi pitkän tähtäimen tavoitteita ja seurata toiminnan etenemistä.

Elokuun lopun kokouksessa oli paljon jaettavaa, sillä edelliset viikot kuluivat Nyerin ja Mount Kenyan piispa Neofitoksen kiertäessä Suomea ja ortodoksisen kirkon seurakuntia ja luostareita. Vastaanotto oli ollut innostunutta ja monia uusia ideoita syntyi vaelluksen varrella.

Filantropian hallituksen jäseniä: Maria Takala-Roszczenko ja Jaana Pössi Joensuusta, Artturi Hirvonen Oulusta, Anna-Maija Keurulainen Jyväskylästä, Ilona Lehmus (pj) Vantaalta ja Katja Vilponiemi Joensuusta. Kuvasta puuttuvat Erna Suutari Jyväskylästä sekä Petri Korhonen ja Andreas Salminen Helsingistä.

Syyskausi Filantropian toimistolla alkoi uusissa merkeissä myös kolmannen työntekijän myötä. Järjestötyöntekijä Milja Sarlin keskittyy jatkossa kotimaantyöhön ja jäsenistöön. Hallituksen kanssa keskusteltiinkin paljon paikallispiirien ja seurakuntien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Kolmas tärkeä aihe oli Ukrainan tilanne. Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat jatkuneet yli puoli vuotta eikä tilanne ole helpottamassa. Filantropian kriisiapukeräystä jatketaan vuoden loppuun asti ja avustustyötä jatketaan niin kauan kuin lahjoitusvaroja on käytettävissä. Syksyn aikana selvitetään eri mahdollisuuksia työn jatkumiseksi.

Scroll to Top