Kiinnostaako kirkollinen työ näköalapaikalla?

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Filantropia ry etsii järjestötyöntekijää elämänmyönteisten ja luotettavien työntekijöiden joukkoon. Haemme työntekijää vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka mahdollinen jatko riippuu hankerahoituksesta. Perusteena on määräaikainen lisätyön tarve.

Työn sisältö: kotimaan vapaaehtoiset, jäsenistö, yhteistyö ortodoksisten seurakuntien ja Ortodoksisto-sivuston kanssa (seurakuntaelämän tuntemus katsotaan eduksi), viestintä (some, kotisivut jne.), toimistotyöt, yhteistyöverkostot sekä varainhankinnan tukitehtävät.

Työssäsi tarvitset sosiaalisia taitoja, itseohjautuvuutta, digiympäristön hallintaa ja kykyä ihmisten kanssa toimimiseen yllättävissäkin tilanteissa sekä kiitettävää suomen kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa. Kokemus opetus-, seurakunta- ja/tai toimistotehtävistä katsotaan eduksi.

Meillä on koeajan puitteissa syksy aikaa tehdä töitä ja katsoa, kuulummeko yhteen. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työntekopaikka on pääsääntöisesti Filantropian toimisto Helsingissä. Työhön kuuluu matkustamista kotimaassa.

Palkkaus ja työaika: Ortodoksisen kirkon TES:n mukaan, vaativuusryhmä III, 2 647,82 euroa, aiempi työkokemus huomioidaan (kokemuslisä) ja koeajan jälkeen määritellään suoritusperustainen palkanosa (1.1.2023 alkaen). Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia, ja työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Lähetä hakemus perjantaihin 20.5.2022 klo 23:59 mennessä: riina.nguyen@ort.fi. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen ja haastateltaviksi valituille lähetetään kutsu haastatteluun, joka pidetään tiistaina 24.5. Filantropian hallitus tekee valinnan 31.5. Kyselyt: toiminnanjohtaja Riina Nguyen, riina.nguyen@ort.fi, arkipäivinä klo 10–15 puh. 044 336 7064

Scroll to Top