20 vuotta kansainvälistä diakoniaa – ilmoittaudu vuosikokoukseen

Jyväskylässä luomakunnan päivänä 1.9. järjestettävässä Filantropian vuosikokouksessa muistellaan Ortaidia ja kerrataan muistoja kirkon kansainvälisestä diakoniatyöstä.

Filantropia jatkaa 20 vuotta sitten perustetun Ortodoksisen kirkon ulkomaanavun Ortaidin työtä. Tarinoita menneiltä vuosikymmeniltä jaetaan Jyväskylässä 1. syyskuuta. Samalla juhlitaan uuden kirkkovuoden alkua luomakunnan päivänä ja pidetään Filantropian vuosikokous.

Syysillan ohjelma alkaa kiitosakatistos-palveluksella klo 16. Filantropia ry:n vuosikokous pidetään Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan tiloissa (Rajakatu 39) klo 17. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (toimintakertomus, tilinpäätös, toimintasuunnitelma, talousarvio, jäsenmaksu sekä henkilövalinnat hallitukseen ja tilin– sekä toiminnantarkastajiksi) ja vahvistetaan talousohjesääntö.

Tilaisuudessa on tarjolla runsas iltapala ja vuosikokouksen jälkeen juhlistetaan kansainvälisen diakonian 20-vuotista taivalta noin kello 18.30 alkaen. Kuulemme vapaaehtoisten ja työntekijöiden kokemuksia ortodoksisen kirkon ulkomaantyöstä ja pääsemme kurkistamaan, mistä kaikki alkoi?

Kokousjärjestelyissä noudatetaan voimassa olevia valtionhallinnon ja ortodoksisen kirkon korona-ohjeistuksia koskien muun muassa turvavälejä sisä- ja ulkotiloissa. Kokoustilaan mahtuu koronarajoitusten vuoksi rajallinen määrä ihmisiä.

Vuosikokoukseen voi osallistua paikan päällä ilmoittautumalla etukäteen osoitteessa filantropia@ort.fi (nimi & puhelinnumero) tai seuraamalla striimausta, jonka linkki julkaistaan Filantropian kotisivuilla ja somekanavilla vuosikokouspäivänä.

Scroll to Top