Etätyöpaja: Yritykset ihmisoikeuksia edistämässä

Miten suomalaisyritykset voivat edistää ihmisoikeuksia kehittyvissä maissa ja miten ne voivat hyötyä siitä?

Yritysten merkitys ihmisoikeuksien toteutumisessa korostuu monissa kehittyvissä maissa, joissa valtio ei halua tai kykene valvomaan ihmisoikeuksien kunnioittamista. Miten suomalaisyritykset voivat olla edelläkävijöitä ihmisoikeuksien edistämisessä kehittyvissä maissa? Mitä hyötyä siitä voi olla yrityksille itselleen?

KYMPPI-hanke järjestää 26. elokuuta etäyhteyksillä työpajan, jossa keskitytään ihmisoikeuksien edistämiseen kehittyvillä markkinoilla toimivien yritysten kontekstissa. Työpajasarja tarjoaa erityisesti kehittyviin maihin kytköksissä oleville yrityksille työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen ja vaikuttavuudesta viestimiseen. Työpajaan voi ilmoittautua 24.8. mennessä tästä linkistä.

KYMPPI-hankkeen tavoitteena on sitouttaa suomalaiset, kehittyvissä maissa toimivat yritykset toimimaan eriarvoisuuden vähentämiseksi. Hanke pyrkii osoittamaan, että ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja kaikkien ihmisten yhdenvertainen kohtelu voivat olla yrityksen menestystekijöitä. Kymppi-hanketta toteuttaa Diakonissalaitos yhdessä Filantropian, Filoksenian ja Suomen Caritaksen kanssa. Hanketta rahoittaa Ulkoministeriö.

Scroll to Top