Suuren paaston keräys: Siunattua matkaa!

Kevään 2023 paastokeräyksellä tuetaan naisten terveyden ja toimeentulon parantamista Etiopiassa. Amharan alueella toteutettava työ vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.

Filantropian kumppanina on kansainvälisen ortodoksisen avustusjärjestö IOCC:n Etiopian maatoimisto, jonka työhön Filantropia on tutustunut yli vuosikymmenen ajan. Järjestöllä on vankka kokemus kehitysyhteistyöstä ja taitavat työntekijät.

Filantropian kaksi uutta Etiopian hanketta tukevat naisia matkalla eteenpäin. Woldiassa väkivallan uhrit tarvitsevat monenlaista tukea ennen kuin huomiseen uskaltaa taas luottaa. Voit tutustua tarkemmin työn sisältöön tässä jutussa.

Bahir Darissa paljaiden jalkojen kautta leviävä sairaus tekee puolestaan jokaisesta askeleista niin kivuliaan, että eteenpäin meneminen pelottaa, jos kukaan ei auta. Voit tutustua tarkemmin työn sisältöön tässä jutussa.

Suuren paaston keräys alkaa 20.2. ja päättyy pääsiäisenä 9.4. Keräykseen voi osallistua MobilePaylla 33867, lahjoitussivulla tai tilisiirrolla Filantropian paastokeräystilille FI53 5480 0520 0233 08, viite 13411. Keräyslupa RA/2022/1620.

Scroll to Top