Pyhiinvaeltajan lauluja -levy on ilmestynyt

Filantropian julkaisemalle levylle on äänitetty uusia Pyhiinvaeltajan lauluja, joita on koottu eri maiden ortodoksisen perinteen lauluista. Aiheina ovat elämän ilot ja surut, pyhät ihmiset sekä kirkkovuoden juhlat.

Pyhiinvaeltajan lauluja -levy on suurimmalta osin naistriolaulua, jossa mukana on välillä miesääni ja osassa lauluista kitarasäestys. Mukana laulamassa ovat  Maria Takala-Roszczenko, Ilona Lehmus, Valeria Ratilainen  ja  Markus Hänninen, joka myös soittaa levyllä kitaraa.

Pyhiinvaeltajan lauluja julkaistiin vuonna 2014 nuottikokoelmana. Maria Takala-Roszczenko on kerännyt lauluja, suomentanut tekstejä, sanoittanut uudelleen ja koonnut yhdessä  Jaakko Olkinuoran (nykyisin pappismunkki  Damaskinos) kanssa nuottikirjan, jonka PSHV ry julkaisi vuonna 2014.

Levyn äänittämisestä vastasivat  Harri Ahponen ja PKKY ammattiopiston äänituotannon opiskelijat Outokummusta. Levyn graafinen ilme, masterointi ja painotyö on tehty Suomessa.

Levyn tuotto käytetään Filantropian kirkolliseen työhön Itä-Afrikassa ja avustustyöhön tarpeen mukaan.

Sekä Pyhiinvaeltajan lauluja että vuonna 2015 julkaistua Kiitosakatistos -levyä voi tilata à 20 euron hintaan (+ toimituskulut) osoitteesta filantropia(at)ort.fi tai Filantropia, PL 236, 00101 Helsinki.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top