Joulupaastokeräys 2018: Kata jouluateria Kisumun katunuorille

Kata jouluateria Kisumun kodittomille nuorukaisille!

Kenian länsiosan suurin kaupunki on Kisumu. Kaupungissa on pieni pyhän Mooseksen ortodoksinen seurakunta, joka koostaan huolimatta tekee mittaamattoman arvokasta työtä kodittomien ja kadulla elävien poikien parissa. He ovat pudonneet kaikkien turvaverkkojen läpi ja ainoaa lohtua haetaan liimaa haistelemalla tai muista päihteistä.

Lasten ja nuorten elämäntarinat koostuvat suruista. Takana on rikkinäisiä koteja, hyväksikäyttöä, nälkää ja väkivaltaa. Koulut ovat jääneet kesken, koska perheillä ei ole ollut varaa koulupukuihin ja kirjoihin. Joitakin on ajettu pois kotoa ja toiset ovat karanneet itse. Kadulla eläessä ei tiedä mihin päänsä yöksi kallistaisi. Seuraavasta ateriastakaan ei ole tietoa, mutta vielä suurempi on sellaisten aikuisten läsnäolon nälkä, jotka eivät käytä heitä hyväksi.

Pyhän Mooseksen seurakunnasta tullaan näiden lasten ja nuorten luokse. Joulupaastokeräyksellä katetaan jouluateria sinne missä nuoret voidaan tavoittaa: kadulle ja puistoihin. Yhteinen jouluateria jää pitkäksi aikaa mieleen.

Joulupaastokeräys alkaa 15. marraskuuta ja päättyy joulukuun viimeisenä päivänä. Keräykseen voi osallistua tekemällä lahjoituksen Filantropian keräystilille FI53 5480 0520 0233 08 (OKOYFIHH) viitteellä 12603.

Keräyslupa: Ortodoksisen kirkon kansainvälinen diakonia ja lähetystyö Filantropia ry on saanut Poliisihallitukselta rahankeräysluvan (luvan numero RA/2017/1236, myönnetty 30.11.2017), joka on voimassa 1.1.2018-31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään Filantropian diakonia-, lähetys- ja kehitysyhteistyöhankkeisiin kansainvälisesti ja kotimaassa (vesi- ja ruokaturvan, terveydenhuollon, toimeentulon, kasvatuksen ja koulutuksen parantamiseen, humanitaariseen avustustyöhön ja katastrofiapuun sekä ihmisoikeuksien parantamiseksi tehtävään työhön).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top