Joulupaastokeräykseen lahjoitettu yli 8 000 euroa

Koronarajoitukset sulkivat kirkot joulupaaston aikana ja moni keräyslippaista jäi suljettujen ovien taakse kuten keväällä paastokeräyksen aikaan.

Ilahduttavan moni lahjoittaja on kuitenkin löytänyt muita kanavia osallistua joulupaastokeräykseen. Filantropian lahjoitussivun kautta ja suoraan tilille tulleita lahjoituksia on kertynyt jo yli 8 200 euroa.

Joulupaastokeräyksen tuotto käytetään terveyskasvatukseen Itä-Afrikassa. Filantropian kumppanit Keniasta ja Ugandasta ovat kertoneet, että pandemia on lisännyt teiniraskauksien ja lapsiavioliittojen määrää.

Joulupaastokeräyksen tuotolla järjestetään erilaisia koulutuksia ja puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Keniassa tieto tavoittaa yläkoulun tyttöjen lisäksi papistoa ja äitiliiton naisia Nyerin hiippakunnassa. Ugandassa puhutaan suoraan uskonnollisille johtajille ja kyläpäälliköille, joilta ihmiset kysyvät neuvoa.

Lue lisää keräyksen teemasta ja siitä, miksi pandemia on riski tytöille ja naisille, viimeisimmästä uutisjutusta Filantropian sivuilta.

Paastokeräys kestää vuoden loppuun asti ja siihen voi osallistua Filantropian lahjoitussivun kautta tai tekemällä lahjoituksen Filantropian paastokeräystilille FI53 5480 0520 0233 08, viite 13343.

Keräyslupa RA/2017/1236. Kerätyt varat käytetään Filantropian diakonia-, lähetys- ja kehitysyhteistyöhankkeisiin.

Scroll to Top