Kerro muistosi lähetystyöstä!

Tänä vuonna vietämme lähetystyön merkkivuotta. Nelikymmenvuotisen taipaleen kunniaksi keräämme muistoja lähetystyöstä.

Filantropian edeltäjä, Ortodoksinen lähetys ry perustettiin vuonna 1977 ja sen ensimmäiset lähetystyöntekijät lähtivät Keniaan samana vuonna.

Vuonna 2013 kaksi ortodoksista kansainvälisen työn järjestöä OrtAid ja Ortodoksinen lähetys yhdistyivät ja saivat nimekseen Filantropia. Vuosikymmenten työ Keniassa jatkuu yhä, ja uutena lähetystyön alueena on viime vuosina tullut mukaan Burundin ja Ruandan nuori, mutta kovaa vauhtia kasvava hiippakunta. Aiemmin lähetystyötä on tuettu myös Tansaniassa.

Oletko sinä ollut Ortodoksisen Lähetyksen tai Filantropian matkassa maailmalla lähetystyöntekijänä, missiotiimeissä tai muussa roolissa? Vai tunsitko jonkun, joka on ollut? Kerro meille juhlavuoden kunniaksi oma tai kuulemasi muisto ortodoksisesta lähetystyöstä! Lisäksi voit lähettää muistoon liittyvän kuvan.

Julkaisemme muistoja pitkin vuotta Filantropian jäsenkirjeessä, lehdessä, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Osa muistoista tallennetaan myös Suomen kirjallisuuden seuran Muistikko-palveluun, jossa ne ovat vapaasti kaikkien nähtävissä.

Ohjeita muiston kirjoittamiseen:

Kerro jokin tarina, tapahtuma tai anekdootti, joka liittyy Suomen ortodoksisen kirkon lähetystyöhön viimeisen neljänkymmen vuoden ajalta. Ole ytimekäs, pitäydy tosiasioissa ja kirjoita muista ihmisistä kunnioittavasti. Kerro, jos et halua, että tekstiä julkaistaan Muistikossa.

Filantropia pidättää oikeuden lyhentää ja editoida tekstejä tarpeen vaatiessa.

Muiston voit lähettää joko sähköpostilla tai postilla alla oleviin osoitteisiin:

Filantropia ry
PL 236,
00101 Helsinki

filantropia@ort.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top