Filantropian löytötorilla kohtaamisia ja keskustelua

Filantropia järjestää marraskuun lopulla löytötorin, eräänlaisen kohtaamispaikan, Helsingin ortodoksisen seurakunnan tiloissa keskustassa ja Myllypurossa. Löytötori limittyy sopivasti seurakunnan muiden tilaisuuksien ja jumalanpalvelusten kanssa.

Löytötori aukeaa tiistaina 29.11. seurakuntasalilla (Unioninkatu 39, sisäpiha) klo 15, jolloin on mahdollisuus tutustua Filantropian työhön ja tehdä löytöjä kirjojen ja Filantropian tuotteiden parista. Klo 17 toimitetaan Kotikirkossa ehtoopalvelus, jonka jälkeen seurakuntasalilla on tarjolla iltatee ja keskustelua aiheesta “Mistä ammennat? Kuormittavan ja kriisityön tekijät etsivät punaisia lankoja”. Puhujina muun muassa Teemu Toivonen ja Ilana Lyytinen. Ilta päättyy rauhanrukoukseen.

Keskiviikkona 30.11. löytötori aukeaa klo 8 alkavan liturgian jälkeen. Ohjelmassa on kulttuuriaamiainen ja vieraana Vuokko Sajaniemi. Sajaniemen esikoisteos&nbsp Pedot sijoittuu kylämaisemaan itärajalla. Aamun aikana saamme kuulla esikoisteoksen ortodoksisen miljöön lisäksi toisen romaanin käsikirjoituksesta. Sajaniemellä on kokemusta kehitysyhteistyöstä Etiopiassa ja hän on asunut Intiassa.

Löytötori siirtyy kulttuuriaamiaisen jälkeen keskustasta Myllypuroon ja aukeaa Aleksanteri Syväriläisen kappelilla (Myllypurontie 1) jälleen klo 15. Myllypurossa keskustellaan klo 17 alkavan ehtoopalveluksen jälkeen aiheesta “Rajallisuus ja esteettömyys”. Muun muassa&nbsp Ronja Venesperän kanssa pohditaan ihmisen rajallisuutta kirkossa ja maailmassa ja miten poistaa esteitä osallisuuden tieltä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top