Joulupaastokeräys 2018: Kata jouluateria Syyriaan

Kata jouluateria sinne missä ei vieläkään ole rauha!

Joulupaastokeräyksellä muistetaan Syyrian sodan keskellä eläviä. Vaikka neuvotteluja käydään rauhan aikaansaamiseksi, vuonna 2011 alkanut sota jatkuu yhä. Kukaan tämän kuvan lapsista ei tiedä millaista on elää maassa, jossa on rauha.

Maailman mediat ovat aikoja sitten väsyneet uutisoimaan loputtomasta sodasta ja kääntäneet kameransa muihin katastrofeihin, mutta meidän ei pidä väsyä muistamaan lähimmäisiämme sodan keskellä.

Antiokian patriarkaatin vapaaehtoiset tekevät parhaansa tavoittaakseen apua tarvitsevia. Avustuspaketeissa on ruoan lisäksi myös muuta välttämätöntä, sillä kaikesta on pulaa. Jouluateriaa ohikulkeville tarjotaan myös Tartoksen lähellä Blemanan luostarissa, jonka kaivonrakentamista on tuettu Filantropian tuella. Tänäkin jouluna ihmiset Syyriassa rukoilevat rauhaa.

Joulupaastokeräys alkaa 15. marraskuuta ja päättyy joulukuun viimeisenä päivänä. Keräykseen voi osallistua tekemällä lahjoituksen Filantropian keräystilille FI53 5480 0520 0233 08 (OKOYFIHH) viitteellä 12603.

Keräyslupa: Ortodoksisen kirkon kansainvälinen diakonia ja lähetystyö Filantropia ry on saanut Poliisihallitukselta rahankeräysluvan (luvan numero RA/2017/1236, myönnetty 30.11.2017), joka on voimassa 1.1.2018-31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään Filantropian diakonia-, lähetys- ja kehitysyhteistyöhankkeisiin kansainvälisesti ja kotimaassa (vesi- ja ruokaturvan, terveydenhuollon, toimeentulon, kasvatuksen ja koulutuksen parantamiseen, humanitaariseen avustustyöhön ja katastrofiapuun sekä ihmisoikeuksien parantamiseksi tehtävään työhön).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top