Ihan Sama – Globaalin etiikan viikonloppu Valamon opistossa

Onko lähimmäinen kaukana yhtä tärkeä ja samanarvoinen kuin se, jonka arjessa näkee usein? Kuinka paljon pystyy jokapäiväisen elämän valinnoilla vaikuttamaan toisen elämään maapallon toisella puolella? Näitä ja muita globaalin etiikan kysymyksiä pohditaan Valamon opistossa Filantropia järjestämässä Ihan Sama viikonlopussa 7.—9.11.2014.

Viikonloppu alkaa perjantaina 7.11. klo 16.30 ja sen aikana etiikan kysymyksiä tarkastellaan erilaisista näkökulmista ja mietitään mm. sitä tehdäänkö kehitysyhteistyön avulla enemmän hyvää toiselle vaiko itselle. Toisaalta, saako vähät välittää, jos toinen on kuitenkin Ihan Sama ja Luojallemme yhtä hyvä?

Työstä maailman äärillä ovat Filantropian työntekijöiden lisäksi puhumassa ohjaaja Joonas Lehtipuu ja YK komissioilla maailmaa kiertänyt toimittaja ja poliisi Mikko Malm. Osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan myös luostarin jumalanpalveluksiin.

Kurssin hinta aterioineen majoitusvaihtoehdosta riippuen 123—260e. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 7.10.2014 mennessä netissä www.valamo.fi/opisto, puhelimitse (017) 5702 810 tai sähköpostilla myyntipalvelu@valamo.fi.

&nbsp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top