Tue toimintaa

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi
Kuukausilahjoitus on helppo tapa tukea Filantropian toimintaa. Lahjoittamalla kuukausittain takaat sen, että apua on saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan.

Yhdestä lahjoitetusta eurosta 82 prosenttia käytetään kohdemaassa. 12 prosenttia menee työntekijäkuluihin, eli esimerkiksi tiedotukseen, varainkäytön seurantaan ja kirjanpitoon käytettyyn työhön. Kuusi prosenttia lahjoitetusta eurosta menee materiaalihankintoihin, kuten painotuotteisiin ja keräyslippaisiin.

TOIMI NÄIN
♦ Tee lahjoituksesta omassa verkkopankissasi kuukausittain toistuva maksumääräys haluamallasi summalla. Tilitiedot: Osuuspankki, FI63 5480 0520 0164 35, OKOYFIHH♦ Käytä alla olevaa viitenumeroa haluamasi kohteen mukaan.♦ Voit kohdistaa apusi joko yksittäisen työmuodon tukemiseen, katastrofirahastoon tai yleisemmin Filantropian toimintaan.
Yleislahjoitukset VIITE: 12250
Yleislahjoituksella tuet Filantropian monipuolista toimintaa. Lahjoituksesi auttaa meitä tekemään työtä pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti.
Lähetystyö VIITE: 12263
Filantropian tekemä lähetystyö on ortodoksisten paikalliskirkkojen tukemista ja kirkkojen välisen yhteyden vahvistamista. Lähetysyhteistyön kumppaneitamme ovat tällä hetkellä Kenian, Burundin ja Ruandan ortodoksiset kirkot. Keniassa tuemme muun muassa Kisumun ja Nyerin hiippakuntia, St. Clementin koulun nuorisotyötä ja Nairobin pappisseminaarin kehittämistyötä. Burundin ja Ruandan vuonna 2013 perustetun hiippakunnan tukeminen on vasta aluillaan.
Diakoniatyö VIITE: 12276
Diakoniatyömme tapahtuu kirkon, seurakuntien ja kirkkoa lähellä olevien järjestöjen kautta. Diakonia-avustusta annetaan vaihtuviin, harkinnanvaraisiin kohteisiin ulkomailla.
Kehitysyhteistyö VIITE: 12289
Filantropialla on kehitysyhteistyöhanke Ugandassa. Ugandan vuonna 2017 alkanut hanke keskittyy naisten maanomistusoikeuksien parantamiseen.
Koulupankki VIITE: 12292
Filantropia tukee lasten ja nuorten koulunkäyntiä, terveyskasvatusta ja elämäntaitoja Itä-Afrikassa. Tuemme muun muassa Nairobissa koulujen loma-aikoina pidettäviä leirejä, joiden tarkoituksena on vahvistaa nuorten elämäntaitoja.
Katastrofirahasto VIITE: 12111
Katastrofirahastoon tehtyjen lahjoitusten avulla autamme luonnonmullistusten, sotien ja konfliktien uhreja ympäri maailmaa kumppanijärjestöjemme kautta. Olemme välittäneet apua muun muassa Nepalin ja Haitin maanjärstysten uhreille ja Kaakkois-Aasian tsunamikatastrofin uhreille sekä kuivuudesta kärsivään Etiopiaan. Tällä hetkellä apuasi tarvitaan muun muassa Syyriassa, jota tuetaan Syyria-keräyksen kautta.
Voit myös liittyä sähköpostilistalle, jonka kautta saat työstämme kertovan uutiskirjeen parin kuukauden välein.
Merkkipäivälahjoitus
Voit jakaa merkkipäiväsi lahjat Filantropian kautta hädänalaisille lähimmäisillemme. Näin pienikin lahja tuottaa suuren ilon!
Lahjasi kohteeksi voit valita minkä tahansa internet-sivustolla esitellyn kohteen tai jättää valinnan meille. Kerro meille mahdollinen toiveesi lahjoituskohteesta sekä ilmoita lisäksi merkkipäiväsi ajankohta ja yhteystietosi.
Kerro juhlavieraillesi Filantropian lahjoitustilin numero: FI63 5480 0520 0164 35 OKOYFIHH (Osuuspankki) ja pyydä merkitsemään viitteeksi nimesi. Näin tuki ohjautuu valitsemaasi kohteeseen. Lähetä yhteystietosi, jos toivot saavasi merkkipäivän jälkeen tiedon lahjoitusten yhteissummasta.
Testamenttilahjoitus
Lähimmäisemme lähellä ja kaukana ovat meille rakkaita. Testamenttilahjoituksella voit yhdessä Filantropian kanssa toimia lähimmäisten ja heidän hyvinvointinsa puolesta.
Testamenttilahjoitukset auttavat jatkamaan ja kehittämään Filantropian työtä. Yleishyödyllisenä järjestönä Filantropian ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa, vaan se ohjautuu kokonaisuudessaan toimintaamme.
Autamme mielellämme testamenttilahjoituksen tekemisessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top