Toivon lahja tuo lämpöä maailmaan

Syntymäpäivät, joulu, isän- ja äitienpäivä, valmistujaiset. Elämä on täynnä hetkiä, jolloin toista haluaa muistaa lahjoin. Eettistä ja ekologista vaihtoehtoa etsivälle on tarjolla erilaisia aineettomia lahjoja, jotka tuovat iloa antajalle ja saajalle, tuoden samalla valoa ja lämpöä lähimmäisille maailmalla.

Kansainvälinen diakonia ja lähetystyö Filantropia ry:n Toivon lahjoilla tuetaan kehitysyhteistyöhankkeita ja ortodoksisten paikalliskirkkojen koulutus- ja lähetystyötä Itä-Afrikassa ja Itä-Euroopassa sekä välitetään humanitaarista apua kriisialueille.

Lahjoja on monenlaisia ja niiden hinnat vaihtelevat kymmenestä viiteenkymmeneen euroon. Lahjojen joukosta löytyy esimerkiksi halkopino, jolla autetaan Euroopan köyhimmässä maan Moldovan perheitä selviytymään kylmän talven ylitse. Lampaan ostamalla taas voi lahjoittaa kotieläimiä köyhien naisten toimeentulon parantamiseksi Itä-Afrikassa ja Moldovassa ja repun hankkimalla osallistua lasten ja nuorten koulumaksuihin Keniassa.

Lahjoihin voit tutustua ja tehdä tilauksen osoitteessa www.toivonlahja.fi. Lahjoista voi myös tiedustella sähköpostiosoitteesta toivonlahja(a)ort.fi. Lisäksi voit ladata Toivon lahjojen esitteen ja tilauslomakkeen tästä linkistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top