Tiili kerrallaan

Tule mukaan hankkimaan tiiliä luostarin katolle! Triherousan nunnaluostarin rakentaminen on edennyt lähelle harjakorkeutta ja nyt on aika rakentaa kattoa. Yksi kattotiili maksaa 16 Kenian shillinkiä eli noin 15 senttiä. 12 neliön keljan saadaan katettua 90 eurolla.

Koko luostarin katon pinta-ala on noin 800 neliötä. Keljojen lisäksi luostarissa on mm. keittiö, ruokasali, varastotiloja, kirjasto, työtiloja, majoitustiloja vapaaehtoisille jne. Nunnat tilaavat kattotiilet suoraan Nairobin lähellä olevalta tehtaalta. Samalla säästetään paljon välikäsien kustannuksista. Trooppisilla sateilla on kova voima, joten katon kestävyydeltä vaaditaan paljon.

Filantropia on tukenut luostarilaitoksen syntymistä Keniaan viime vuosien aikana. Luja perusta on syntynyt ahkeralla työllä ja katon valmistuttua päästään ottamaan tiloja käyttöön. Triherousan nunnaluostari sijaitsee lähellä päiväntasaajaa.

Tehdään filantrooppinen ketju ja kannetaan yhdessä tiiliä luostarin katolle! Voit tukea katon rakentamista tilille FI63 5480 0520 0164 35 viitteellä 13327.

Scroll to Top