Humanitaarinen apu

Lähi-idän kriisin uhrit tarvitsevat apua
Filantropia on verkostoitunut humanitaarisen avun välittämisessä ortodoksisten paikalliskirkkojen sekä kansainvälisten ja ekumeenisten kumppanien, kuten Antiokian patriarkaatin ja kansainvälisen ortodoksisen avustusjärjestön IOCC:n (International Orthodox Christian Charities), kautta.
Filantropialla on käynnissä humanitaarisen avun keräys Syyrian pakolaisten auttamiseksi. Filantropian yhteistyökumppanina Syyriassa on Antiokian patriarkaatti.
Keräykseen voi osallistua tekemällä lahjoituksen Filantropian humanitaarisen avun keräystilille FI08 5480 0520 0345 94. Viite 12221.

Kuva: IOCC
Katastrofikeräykset
Filantropialla on valmius toteuttaa katastrofikeräys ja välittää humanitaarista apua yhteistyökumppanien kautta. Järjestö on välittänyt apua muun muassa kansainvälisen ortodoksisen avustusjärjestön IOCC:n (International Orthodox Christian Charities), Japanin ortodoksisen kirkon, Kaakkois-Aasian metropoliittakunnan, Kirkon Ulkomaanavun, Suomen Caritaksen ja Suomen Punaisen Ristin kautta.

Katastrofitilanteessa Filantropia toimii siellä, missä järjestöllä on toimivat verkostot ja alueelta tulee avunpyyntö. Erillisten katastrofikeräysten lisäksi Filantropia kartuttaa jatkuvasti katastrofirahastoa tulevaisuutta varten. Katastrofirahastoon voi tehdä lahjoituksen Filantropian tilille FI08 5480 0520 0345 94 (BIC: OKOYFIHH), viite 12111.
Filantropia on välittänyt humanitaarista apua viimeisimpänä Indonesian maanjäristyksen ja tsunamin uhrien auttamiseksi (2018), Etiopian kuivuudesta kärsiville (2016) sekä aiemmin Nepalin maanjäristyksen (2015), Balkanin tulvien (2014), Filippiinien taifuunin (2013), Lähi-idän kriisin (2012-), Japanin maanjäristyksen ja tsunamin (2011), Haitin maanjäristyksen (2010) ja Kaakkois-Aasian tsunamin (2004) uhrien auttamiseksi.
Filantropia löytyy Kansalaisjärjestöjen konfliktinehkäisyjärjestö KATU ry:n toteuttamasta kriisialuekartasta tästä linkistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top