Filantropia mukana Maailma kylässä -festivaaleilla

Vuonna 2014 Vuoden festivaaliksi valittu Maailma Kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1995. Tänä vuonna tapahtuman teemat ovat kehitys, Afrikka ja Lähi-itä. Ilmainen tapahtuma järjestetään Helsingissä, Kaisaniemen puistossa 23.–24.5.2015.

Festivaali tarjoaa musiikkia, tanssia, teatteria, keskusteluja, kirjallisuutta, lukuisien ruokakulttuurien makuja ja monipuolista toimintaa koko perheelle. Tapahtuma antaa uusia kokemuksia ja avaa näkökulmia monikulttuurisuuteen, suvaitsevaisuuteen, maailmanlaajuisiin kysymyksiin, kestävään kehitykseen ja kehitysyhteistyöhön.

Filantropialla on tänä vuonna oma esittelypiste tapahtuman pääteltassa, Kaisaniemen kentällä. Filantropia esittelee tukemaansa työtä erityisesti Itä-Afrikassa ja Syyriassa. Esittelypisteellä on myynnissä paikallisia tuotteita.

Festivaalin pääjärjestäjä on Kepa ry, yli 300 kehitysyhteistyöstä kiinnostuneen järjestön kattojärjestö. Kepaan voi tutustua osoitteessa www.kepa.fi.&nbsp Lisää tietoa itse tapahtumasta löytyy osoitteesta www.maailmakylassa.fi ja festivaalin tunnelmia voi kuulostella vuoden 2012 promovideon välityksellä.

Kaisaniemessä kohdataan!

MK 2014

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top