Vähän kerrallaan Filantropiassa tehdään työtä kolmella sektorilla, joita ovat s…

Vähän kerrallaan

Filantropiassa tehdään työtä kolmella sektorilla, joita ovat sana (kasvatus ja koulutus), leipä (vesi, ruoka ja toimeentulo) ja vähäisimmät (heikoimmassa asemassa olevat ihmiset).

Kaikissa hankkeissa ja toiminnoissa otetaan huomioon läpileikkaavat teemat: kristillinen todistus ja palvelu, ihmisarvo ja luomakunta.

Työ etenee vähän kerrallaan ja jäljet näkyvät joskus vasta seuraavan sukupolven kohdalla. Filantropian työ on mahdollista, koska meitä tekijöitä on oikeasti paljon enemmän kuin vain kaksi ihmistä toimistolla. Vapaaehtoisemme ahkeroivat mehiläisten lailla yhteiseksi hyväksi. Jotkut järjestävät myyjäisiä ja toiset muistavat rukouksessa. Kaikkia tarvitaan että pääsisimme kohti tavoitteita.

Välillä Luoja lähettää kokonaisen parven mehiläisiä edistämään työtämme kuten kävi kirjaimellisesti Kisumun hiippakunnassa Keniassa toukokuussa. Noiden parvien avulla rakennamme vahvaa pohjaa hiippakunnan omavaraisuudelle.

Kiitos Filantropian rakkaille ystäville kuluneesta keväästä ja kesäpäivistä! Kiitos taiteilija Riikka Juvoselle mehiläisistä! Kunnia Jumalalle kaikesta!
Katso artikkeli Facebookissa

Vieritä ylös