Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aamiaistilaisuus: Miten yritykset voivat muuttaa Afrikka-kuvaa?

01.06.2021 @ 10:00 - 11:00

Tule mukaan Kymppi-hankkeen aamiaistilaisuuteen tiistaina 1.6.2021 kello 10‒11 kuuntelemaan, miten yritykset voivat muuttaa Afrikka-kuvaa. Näkökulmia haastavat Esa SalminenHodan Mohamed ja Satu Mehtälä.

Millainen kuva suomalaisilla on Afrikan mantereesta ja eri Afrikan maista? Miten nämä mielikuvat vaikuttavat suomalaisyritysten halukkuuteen toimia Afrikan maissa?

Suomalaisyritykset ovat jo löytäneet Pohjois-Afrikan, mutta myös eteläisemmästä Afrikasta löytyy runsaasti liiketoimintamahdollisuuksia ja uusia potentiaalisia kumppanuuksia. Miten näissä maissa jo toimivat yritykset voivat olla tukemassa monipuolisemman Afrikka-kuvan esiintuomista?

Yrityksillä on myös mahdollisuuksia tuoda esiin maiden potentiaalia yritystoiminnan näkökulmasta sekä purkaa mahdollisia liiketoiminnan esteenä olevia myyttejä painottaen samalla vastuullisuuden sekä paikallisen kontekstin tuntemisen merkitystä.

Esa Salminen on toimittaja-kirjailija, jolla on Kehitys-lehdessä oma kehityspolitiikkaan keskittynyt oma Kehitys-Salminen -palsta. Hän on perehtynyt kehityskysymyksiin jo kahdenkymmenen vuoden ajan.

Hodan Mohamed on monimuotoisuuden, inkluusion ja yhdenvertaisuuden asiantuntija.

Satu Mehtälä on yhteiskunnalliseen yritystoimintaan erikoistunut hallitusammattilainen, jolla on vuosien kokemus useiden yritysten hallituksista. Hän on myös kehitysrahasto Naisten Pankin perustajajäsen ja nyt kehittämisryhmän puheenjohtaja. Hän on ollut perustamassa ja laittamassa käyntiin Naisten Pankin ensimmäistä yhteiskunnallista yritystä Ugandaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tämän linkin kautta: https://www.eventbrite.com/e/keskustelu-miten-yritykset-voivat-monipuolistaa-afrikka-kuvaa-tickets-154422645289. Linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille.

Tapahtumailmoitus LinkedInissä: https://www.linkedin.com/events/aamiaistilaisuus-mitenyritykset6800768241766596608/

Scroll to Top