Sielun korvat Taivaan avaruuden Luoja ja seurakunnan Rakentaja! Vahvista minua …

Sielun korvat

Taivaan avaruuden Luoja ja seurakunnan Rakentaja! Vahvista minua rakkaudessasi Sinä, kaiken halajamisen täyttymys, uskovaisten tuki, oi ainoa ihmisiä rakastava.

Niin kuin muinoin aukaisit kuuromykän kuulon, aukaise minunkin sieluni korvat, jotka olen tahallani kuurouttanut, ja suo minun kuulla pelastavaa sanaasi, oi Jeesus, ainoa ihmisiä rakastava!


Kuvassa voi olla taivas ja tekstissä sanotaan Taivaan avarunler Luoja ja seurakunnan Rakentaja! Vahvista minua rakkaudessasi Sină, kaiken halajamisen täyttymys, uskovaisten tuki, οι ainoa ihmisià rakastava. Niin kuin muinoin aukaisit kuuromykän kuulon, aukaise minunkin sieluni korvat, jotka olen tahallani kuurouttanut, ja suo minun kuulla pelastavaa sanaasi, oi Jeesus, ainoa ihmisia rakastava! (aamupalveluksesta) Filantropia -ONL PSHV

Katso artikkeli Facebookissa

Vieritä ylös