Paastorukous Herra, minun elämäni Valtias! Estä minusta laiskuuden, velttouden,…

Paastorukous

Herra, minun elämäni Valtias! Estä minusta laiskuuden, velttouden, vallanhimon ja turhanpuhumisen henki.

Anna minulle, sinun palvelijallesi, sielun puhtauden, nöyryyden, kärsivällisyyden ja rakkauden henki.

Oi Kuningas ja Herra! Anna minun nähdä rikokseni ja anna etten veljeäni tuomitsisi, sillä siunattu olet sinä iankaikkisesti! Amen.

#suuripaasto #paastokalenteri #paastorukous #efraimsyyrialainen


Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Efraim Syyrialaisen paastorukous Herra, minun elämäni Valtias! Estä minusta laiskuuden, velttouden, vallanhimon ja turhanpuhumisen henki. Anna minulle, sinun palvelijallesi, sielun puhtauden, nöyryyden, kärsivällisyydenja rakkauden henki. Oi Kuningas OiKuningas ja Herra! Anna minun nähdä rikokseni ja anna etten veljeäni tuomitsisi, sillä siunattu olet sinä iankaikkisesti. Aamen. Filantropia-ONL-PSHV Filantropia PSHV


Katso artikkeli Facebookissa

Vieritä ylös