Navettatöitä (lisä)opetussuunnitelmassa Nyerin hiippakunnan yläkoulun tytöillä …

Navettatöitä (lisä)opetussuunnitelmassa

Nyerin hiippakunnan yläkoulun tytöillä ei ole vapaa-ajan ongelmia. Saman pihapiirin navetta ja kasvimaa tarjoavat oheistoimintaa, jossa opitut taidot tulevat elämän varrella vielä monta kertaa käyttöön.

Virallisen kenialaisen opetussuunnitelman lisäksi koulussa on vahva ortodoksinen painotus sekä monenlaista muuta toimintaa. Filantropian joulupaastokeräyksen tukema terveyskasvatus kuuluu myös tälle puolelle.

Our girls started milking last weekend one after the other for those who were interested. Others cleaned the cow shed and distributed manure at the farm. They love it.

Co-curricular activities are important just as academics. When a student is made to do academics and co-curricular activities then only a well-rounded development of the student is done.


Kuvassa voi olla ulkoiluKuvassa voi olla ainakin yksi henkilö ja seisovat ihmisetKuvassa voi olla ainakin yksi henkilö, seisovat ihmiset, ulkoilu ja puuKuvassa voi olla seisoo, puu ja ulkoiluKuvassa voi olla ainakin yksi henkilö, seisovat ihmiset, nurmikko ja puu

Katso artikkeli Facebookissa

Vieritä ylös