Monia vuosia ja hankkeita Filantropialle! Filantropia on saanut rahoituksen Syy…

Monia vuosia ja hankkeita Filantropialle!

Filantropia on saanut rahoituksen Syyrian ja Etiopian hankkeisiin Suomen ulkoministeriöltä. Syyrian hankkeessa neljän vuoden tuki ulkoministeriöltä on 410 000 euroa ja Etiopian vuoden kestoisessa hankkeessa 90 000 euroa. Filantropia vastaa omarahoitusosuudesta, joka on 15 prosenttia.

Syyriassa Filantropia jatkaa yhteistyötä Antiokian ortodoksisen patriarkaatin kehitysosaston kanssa. Hanke keskittyy konfliktiin liittyvän seksuaalisen väkivallan traumasta toipuvien voimaannuttamiseen Damaskoksessa.

Etiopiassa paikallisena yhteistyökumppanina on IOCC-Etiopia (International Octhrodox Christian Charities). Vuoden kestoisen pilottihankkeen tavoitteena on keskittyä trooppisisten tautien integroituun hoitoon ja ennealtaehkäisyyn Amharan alueella.

Oi Jumala, kaiken Luoja ja Rakentaja, kiiruhda antamaan siunauksellasi me­nes­tys kättemme teoille, jotka olemme si­nun kunniaksesi alulle panneet. Saata ne voimallasi pikaiseen päätökseen ja pääs­tä meidät kaikesta pahasta, sinä ainoa Kaik­kivaltias ja ihmisiä rakastava. 2. säv.

(Halleluja ja PITKÄ amen! T. Riina ja Minna)
Katso artikkeli Facebookissa

Vieritä ylös