Kyynelten keskiviikko Olen enemmän kuin syntinen nainen rikkonut lakiasi vastaa…

Kyynelten keskiviikko

Olen enemmän kuin syntinen nainen rikkonut lakiasi vastaan, en ole kyyneliä laisinkaan vuodattanut Sinun edessäsi, oi Hyvä, mutta minä äänetönnä rukoillen heittäydyn eteesi ja rakkaudella suutelen puhtaita jalkojasi.

Valtias Herra! Anna minulle syntini anteeksi, kun minä huudan Sinulle: Vapahtaja, pelasta minut pahoista teoistani!

#suurikeskiviikko #suuriviikko #kohtipääsiäistä


Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Olen enemmän kuin syntinen nainen rikkonut lakiasi vastaan, en ole kyyneliä laisinkaan vuodattanut Sinun edessäsi, oi Hyvä, mutta minä äänetönnä rukoillen heittäydyn eteesi ja rakkaudella suutelen puhtaita jalkojasi. Valtias Herra! Anna minulle syntini anteeksi, kun minä huudan Sinulle: Vapahtaja, pelasta minut pahoista teoistani! Aamupalveluksen kontakki Filantropia-ONL- Filantropia ONL PSHV


Katso artikkeli Facebookissa

Vieritä ylös