Kylvämistä hyvään maahan Laikipian pelto Keniassa on valmiina kylvämistä varten…

Kylvämistä hyvään maahan

Laikipian pelto Keniassa on valmiina kylvämistä varten. Edellinen maissisato on korjattu talteen. Osa sadosta myydään ja tuotto käytetään Nyerin hiippakunnan hyväksi. Osa jää odottamaan yläkoulun keittiöön, jossa seitsemän viikon kevätauon jälkeen on taas nälkäisiä tyttöjä.

Hiippakunnan pelto on konkreettinen esimerkki siitä, mitä ortodoksinen lähetystyö on parhaimmillaan. Ulkopuolista tukea on tarvittu käynnistämisvaiheessa, mutta sen jälkeen isä Cyprian on seurakuntalaisten kanssa huolehtinut ahkerasti pellosta piispa Neofitoksen siunauksella.

Pelto ostettiin pääosin Filantropian tuella lokakuussa 2017. Mukana hankkeessa uuden hiippakunnan tukemiseksi oli myös amerikkalainen OCMC.

Kunnia Jumalalle kaikesta!

We thank God for our farm in Laikipia.
We are ready to plant for the season and we are waiting for good price to sell some maize in stock and keep some for our schools.
We won’t stop thanking all those who have supported us to buy and develop this land; OCMC and Filantropia mission of the Church of Finland.
You are the reason for every good thing happening to us.


Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö, seisovat ihmiset, taivas ja nurmikkoKuvassa voi olla 1 henkilö ja sisätilaKuvassa voi olla ainakin yksi henkilö, seisovat ihmiset ja ulkoiluKuvassa voi olla sisätilaKuvassa voi olla ainakin yksi henkilö, seisovat ihmiset ja ulkoilu

Katso artikkeli Facebookissa

Vieritä ylös