tiistai, 09 huhtikuu 2019 13:20

Vuosikokouksen päätökset

Myllypuron kappelissa Helsingissä 6.4. pidetty Filantropian vuosikokous käsitteli sääntömääräiset asiat ja valitsi Ilona Lehmuksen jatkamaan puheenjohtajana.

Puheenjohtajan lisäksi hallitukseen valittiin yksi uusi jäsen ja valituksi tuli Jarmo Ihalainen Varkaudesta. Tilintarkastajana jatkaa Risto Ekholm ja toiminnantarkastajana Varvara Merras-Häyrynen. Varalle valittiin Harri Kauttonen ja Marketta Haapsaari.

Toimintakertomus oli tuttuun tapaan varsin runsas katsaus menneeseen vuoteen. Vuosikokous kävi läpi taloutta ja hyväksyi tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen, joka noudatti vuosille 2014-2018 tehtyjen toimintalinjausten rakennetta.

Toimintasuunnitelman ja talousarvion yhteydessä käytiin läpi uudistettua rakennetta ja kahta hiljattain saatua rahoituspäätöstä, jotka vaikuttavat toimintavuoteen merkittävästi. Filantropian hallitus oli käsitellyt päivitetyn talousarvion sähköpostitse ja antanut sille hyväksynnän 5.4. Näin ollen vuosikokous päätti hyväksyä talousarvion, johon on lisätty kehitysyhteistyön toiminta-alueeseen EU-tuella toteutettava Frame, Voice & Report -hanke (noin 24 000 euroa) ja ulkoministeriön tuella tehtävä viestintä- ja globaalikasvatushanke yhteistyössä Helsingin Diakonissalaitoksen, Filoksenian ja Suomen Caritaksen kanssa (Filantropian osuus osatoteuttajana noin 9 800 euroa), sekä toimintasuunnitelman, johon on päivitetty kyseiset hankkeet. Tulopuolelle merkittiin lisäksi lähetystyöhön osoitettu testamentti reilut 9 000 euroa ja kulupuolelle cd-julkaisun kuluihin vajaat 2 800 euroa.

Vuosikokous piti jäsenmaksut ennallaan ja kiitti vapaaehtoisia kokousjärjestelyistä kirjalla Hiekanjyvä, tomuhiukkanen, sadepisara - Jumalan suuren luomistyön kokonaisuus.

 

Tilaa uutiskirjeinstagram logo